06 – 13 62 17 48       info@huidverbeteraars.nl
Els

Els de Borst-Bongers

Oprichter en eigenaar. 
All Round Schoonheidsspecialiste, Huidcoach, Specialist in Huidverbetering, Dermatude Specialist en Gespecialiseerd Pedicure. 
Eindverantwoordelijk voor alle uitgevoerde behandelingen en bedrijfsvoering. 
Gedreven en gepassioneerd en altijd strevend naar topkwaliteit, op alle fronten. 
Els geeft 2 à 3 dagen per week behandelingen, verder houdt zij zich graag bezig met de organisatie en ontwikkeling van het bedrijf. 

Petra

Petra van Sinttruije-Brand

Sinds de verhuizing naar het bedrijfspand in 2011 maakt zij deel uit van het team. 
Gespecialiseerd Pedicure (Diabetische en Reumatische Voet). 
Petra heeft ruim 30 jaar ervaring als pedicure en is van oorsprong verpleegkundige. 
Klanten met “risico-voeten” plannen we graag bij haar in: zij beschikt door haar opleidingen over de nodige medische kennis om de juiste behandelingen en adviezen te geven. 
Minimaal 2 x per jaar volgt Petra een bijscholing om haar kennis up to date te houden en zich nog breder en dieper te ontwikkelen. Congressen en beurzen bezoekt ze graag om noviteiten en ontwikkelingen bij te houden. 
Voor onze jongere pedicures is ze een enorme steun, voorbeeld en vraagbaak, hiervan ondervinden zij veel voordeel en worden zij óók weer nóg betere pedicures. 
Verder beheert Petra de totale organisatie betreffende onze gecontracteerde voetzorg met podotherapeuten.

Stefanie

Stefanie Kortlever

Ook Stefanie is sinds 2011 een zeer gemotiveerde medewerker in ons team. 
All Round Schoonheidsspecialiste, Huidcoach, Specialist in Huidverbetering, Dermatude Specialist en Pedicure. 
Stefanie is zeer gedreven en gepassioneerd. 
Haar hart en passie liggen bij huidverbetering. 
Als geen ander kan zij zich invoelen in de klant, de juiste behandelingen voorstellen en altijd het uiterste uit de behandeling halen door de beste combinaties te maken van behandelingen en producten. Ze zal altijd in het belang van de klant handelen en zet zich optimaal in om het beste uit de huid te halen en de klant zich goed te laten voelen.

Esmee

Esmee Vogel

Sinds 2012 is Esmee een zeer gewaardeerde medewerker in ons team. 
Schoonheidsspecialiste, Huidcoach, Specialist in Huidverbetering, Dermatude Specialist en Pedicure. Esmee houdt van de afwisseling van de behandelingen en is multi-inzetbaar. 
Wanneer een klant vindt dat zij “moeilijke” voeten heeft is dat voor Esmee juist een uitdaging om te zorgen dat ze weer in perfecte conditie komen en zeer toonbaar zijn. 
Acné-behandelingen, Touch Ups, Klassieke behandelingen, of een stevige Bindweefselmassage worden allemaal zeer zorgvuldig en toegewijd door haar uitgevoerd. 
En als geen ander kan ze toveren met onze Minerale Make Up lijn, hiermee bereikt ze bij onze klanten natuurlijke resultaten.

Anouk de Koning

Ook voor haar tweede schooljaar bieden wij Anouk een stage-plaats binnen ons bedrijf. Zij volgt in Breda de opleiding voor All Round schoonheidsspecialist met daarnaast de opleiding voor pedicure.

Wij kiezen ervoor om een enthousiaste en leergierige student zo breed en volledig mogelijk op te leiden. Ons instituut leent zich hiervoor. Zo heeft de student een unieke kans om alle ins en outs van het vak en het schoonheidsbedrijf te leren kennen en zowel wij als onze klanten hebben plezier van deze constructie. Inmiddels heeft Anouk een aantal onderdelen zeer succesvol afgerond en biedt zij de volgende behandelingen aan in onze salon: manicure en visagie.

Anouk is een snelle leerling die van aanpakken weet. Ze is erg hartelijk en voorkomend en zeer serieus en zorgvuldig in de uitvoering van de werkzaamheden en behandelingen.

Een sterk team ontstaat wanneer er onderling respect is en begrip en waardering voor elkaar én wanneer alle medewerkers de ruimte krijgen zich te ontplooien en te ontwikkelen. 
Elk van ons team heeft specifieke talenten en kwaliteiten. Bijzonder hoe zich dat uitfiltert en elk lid van het team kan doen waar zij het beste in is. 
Dit stelt ons team in staat altijd de allerhoogste kwaliteit te bieden. 

Behalve ons vaste team zijn er nog diverse andere specialisten werkzaam in ons bedrijf. 
Back-up pedicure 
Esther Streur voert 1 zaterdag per 5 à 6 weken pedicure-behandelingen bij ons uit. Zij is Medisch Pedicure en verzorgt naast reguliere voetzorg ook specialistische behandelingen zoals het maken van ortheses. Ook vervangt zij onze eigen pedicure’s tijdens ziekte of vakantie. Zij maakt al jaren deel uit van ons team. 
Permanente Make Up Artist 
Frida Werensteyn verzorgt, onder haar eigen label, Permanente Make Up behandelingen bij ons sinds 2011. Gemiddeld 4 x per jaar is zij bij ons om nieuwe PMU te zetten of door haar geplaatste PMU na enige tijd weer te accentueren en/of te verfrissen. 
Erkend Leerbedrijf/stagiaires 
Wij zijn een Erkend Leerbedrijf. Regelmatig leiden wij stagiares op. Myrthe heeft 3 jaar bij ons stage gelopen, was een briljante leerling en een zeer gewaardeerd lid van ons team. Na het voltooien van haar opleiding juni 2019 zal zij zeker verder haar weg vinden in de beautybranche.

Sluit Menu