Els de Borst-Bongers

Oprichter en eigenaar. 
All Round Schoonheidsspecialiste, Huidcoach, Specialist in Huidverbetering, Dermatude Specialist en Gespecialiseerd Pedicure. 
Eindverantwoordelijk voor alle uitgevoerde behandelingen en bedrijfsvoering. 
Gedreven en gepassioneerd en altijd strevend naar topkwaliteit, op alle fronten. 
Els geeft 2 à 3 dagen per week behandelingen, verder houdt zij zich graag bezig met de organisatie en ontwikkeling van het bedrijf. 

Petra van Sinttruije-Brand

Sinds de verhuizing naar het bedrijfspand in 2011 maakt zij deel uit van het team. 
Gespecialiseerd Pedicure (Diabetische en Reumatische Voet). 
Petra heeft ruim 30 jaar ervaring als pedicure en is van oorsprong verpleegkundige. 
Klanten met “risico-voeten” plannen we graag bij haar in: zij beschikt door haar opleidingen over de nodige medische kennis om de juiste behandelingen en adviezen te geven. 
Minimaal 2 x per jaar volgt Petra een bijscholing om haar kennis up to date te houden en zich nog breder en dieper te ontwikkelen. Congressen en beurzen bezoekt ze graag om noviteiten en ontwikkelingen bij te houden. 
Voor onze jongere pedicures is ze een enorme steun, voorbeeld en vraagbaak, hiervan ondervinden zij veel voordeel en worden zij óók weer nóg betere pedicures. 
Verder beheert Petra de totale organisatie betreffende onze gecontracteerde voetzorg met podotherapeuten.

Stefanie Kortlever

Ook Stefanie is sinds 2011 een zeer gemotiveerde medewerker in ons team. 
All Round Schoonheidsspecialiste, Huidcoach, Specialist in Huidverbetering, Dermatude Specialist en Pedicure. 
Stefanie is zeer gedreven en gepassioneerd. 
Haar hart en passie liggen bij huidverbetering. 
Als geen ander kan zij zich invoelen in de klant, de juiste behandelingen voorstellen en altijd het uiterste uit de behandeling halen door de beste combinaties te maken van behandelingen en producten. Ze zal altijd in het belang van de klant handelen en zet zich optimaal in om het beste uit de huid te halen en de klant zich goed te laten voelen.

Esmee Vogel

Sinds 2012 is Esmee een zeer gewaardeerde medewerker in ons team. 
Schoonheidsspecialiste, Huidcoach, Specialist in Huidverbetering, Dermatude Specialist en Pedicure. Esmee houdt van de afwisseling van de behandelingen en is multi-inzetbaar. 
Wanneer een klant vindt dat zij “moeilijke” voeten heeft is dat voor Esmee juist een uitdaging om te zorgen dat ze weer in perfecte conditie komen en zeer toonbaar zijn. 
Acné-behandelingen, Touch Ups, Klassieke behandelingen, of een stevige Bindweefselmassage worden allemaal zeer zorgvuldig en toegewijd door haar uitgevoerd. 
En als geen ander kan ze toveren met onze Minerale Make Up lijn, hiermee bereikt ze bij onze klanten natuurlijke resultaten.

Anouk de Koning

Anouk maakt al weer 3 jaar deel uit van ons team als stagiaire en is helemaal op haar plaats bij ons. Zij heeft de All Round opleiding schoonheidsverzorging inmiddels volledig afgerond met prachtige cijfers en is geslaagd voor haar pedicure-opleiding. Dat wij haar de afgelopen jaren zo intensief konden begeleiden was een groot pluspunt voor haar. Bovendien hebben wij weer veel van Anouk geleerd.

Als net gediplomeerd specialist heeft zij, door deze intensieve stageperiode bij ons, al een grote dosis praktijkkennis en ervaring.

Wij zijn erg trots op haar en het is op dit moment mogelijk om behandelingen bij haar te boeken op donderdagavond en zaterdag.

Een sterk team ontstaat wanneer er onderling respect is en begrip en waardering voor elkaar én wanneer alle medewerkers de ruimte krijgen zich te ontplooien en te ontwikkelen. 
Elk van ons team heeft specifieke talenten en kwaliteiten. Bijzonder hoe zich dat uitfiltert en elk lid van het team kan doen waar zij het beste in is. 
Dit stelt ons team in staat altijd de allerhoogste kwaliteit te bieden. 

Echt bijzonder en vermeldenswaard: in 2021 vieren wij 2 x een 10-jarig jubileum!
Sinds de samenstelling van ons team in 2011 is ons team ongewijzigd: Petra en Stefanie maken hier al 10 jaar deel van uit. Esmee hoopt dit volgend jaar te vieren. Uniek toch? En iets om trots op te zijn!