Els

Oprichter en eigenaar

Els is All Round Schoonheidsspecialist, Huidcoach, Specialist in Huidverbetering en Gespecialiseerd Pedicure. Ze heeft de basisopleiding Medisch Schoonheidsspecialist/Dermatologie afgerond. Els is eindverantwoordelijk voor alle uitgevoerde behandelingen en bedrijfsvoering. Ze is gedreven en gepassioneerd en altijd strevend naar topkwaliteit, op alle fronten. Els geeft 2 à 3 dagen per week behandelingen. Behalve optimale kennis en techniek ervaart u bij haar behandelingen veel rust en ontspanning. Haar specialiteiten zijn BWM, RRT, Dermatude en acne. Verder houdt zij zich graag bezig met de organisatie en ontwikkeling van het bedrijf en heeft plezier in (vooral schriftelijke) marketing.

Petra van Sinttruije-Brand

Sinds 2011 is Petra hét gezicht van de pedicurebranche bij Alblasserwaard Schoonheidsinstituut. Petra is Gespecialiseerd Pedicure (Diabetische en Reumatische Voet) Petra heeft ruim 35 jaar ervaring als pedicure en is van oorsprong verpleegkundige. Klanten met “risico-voeten” plannen we graag bij haar in: zij beschikt door haar opleidingen over de nodige medische kennis om de juiste behandelingen en adviezen te geven. Haar kennis houdt zij op peil en verdiept ze door bijscholingen en congresbezoek. De laatste tijd vinden deze activiteiten vaak online plaats, maar dat weerhoudt Petra er niet van Up to Date te blijven. Voor onze jongere pedicures is ze een enorme steun, opleider, voorbeeld en vraagbaak. Verder beheert Petra de totale organisatie betreffende onze gecontracteerde voetzorg met podotherapeuten. Petra staat geregistreerd bij ProCert wat een extra kwaliteit waarborgt en nodig is voor de juiste samenwerking met andere specialisten.
Petra
Stefanie

Stefanie Kortlever

Ook Stefanie is sinds 2011 een zeer gemotiveerde medewerker in ons team. Stefanie is All Round Schoonheidsspecialist, Huidcoach, Specialist en Huidverbetering, Dermatude Specialist en Pedicure. En zij heeft ook de basisopleiding Medisch Schoonheidsspecialist/Dermatologie afgerond. Stefanie is zeer gedreven en gepassioneerd. Haar hart en toewijding liggen bij de huidverbetering. Als geen ander kan zij zich invoelen in u, de juiste behandelingen voorstellen en altijd het uiterste uit de behandeling halen door de beste combinaties te maken van behandelingen en producten. Zij is eerlijk en helder in haar advies en u ervaart haar als een zeer betrokken coach. Ze zal altijd in het belang van u handelen en zet zich optimaal in om het beste uit de huid te halen en u zich goed te laten voelen. Haar specialiteiten zijn BWM, RRT, Dermatude en acne. Stefanie is van maandag t/m donderdag aanwezig. Pedicurebehandelingen zijn niet bij Stefanie te boeken.

Myrthe de Wit

Vanaf 2016 is Myrthe aan ons instituut verbonden: eerst als stagiaire gedurende 3 jaar. In die periode hebben wij haar in alle onderdelen van ons vak en in alle taken van de organisatie van ons instituut opgeleid. Ze heeft een “tussenjaar” gehad om ervaring op te doen in andere beauty-gerelateerde bedrijven en is sinds 2022 weer helemaal terug bij ons, een grote wens van haar, van ons en van u. Myrthe is bij hannah ook volledig opgeleid tot huidcoach en Specialist in Huidverbetering. Opvallend is dat hannah heel graag stagiaires van ons wil opleiden vanwege hun enorme enthousiasme en al vergaande kennis en ervaring. U voelt zich direct op uw gemak bij de oprechte vriendelijkheid en de empathie van Myrthe. Dit ervaart u ook tijdens haar secuur uitgevoerde behandelingen. Myrthe is eerlijk en duidelijk in haar adviezen, denkt graag met u mee en gunt u echt uw mooiste huid. Afgelopen jaar is Myrthe met glans geslaagd voor haar Opleiding Bindweefselmassage.
In het voorjaar van 2024 start zij met de Opleiding Rimpel Reductie Therapie.
Myrthe is aanwezig op dinsdag t/m vrijdag en zij voert zowel gezichtsbehandelingen als pedicure-behandelingen uit 

Myrthe
Anouk

Anouk de Koning

Ook Anouk maakt al vele jaren deel uit van ons professionele team. In 2018 begon haar 3 jarige stageperiode bij ons en na het voltooien van haar Opleiding Schoonheidsverzorging/Pedicure is ze in vaste dienst gekomen bij ons. In deze periode is Anouk bij hannah verder opgeleid als Huidcoach en Specialist in Huidverbetering. Ook zij viel daar op door haar al opgedane ervaringen en kennis en werd daar zelfs al ingezet als “docent” tijdens haar opleiding voor Bindweefselmassage.
Anouk voert alle behandelingen secuur en zeer zorgvuldig uit. Haar jonge enthousiasme werkt aanstekelijk en met haar hartelijkheid neemt ze iedereen voor zich in. Ook zij is altijd op zoek naar de juiste oplossing voor uw huidprobleem en laat u intussen ontspannen genieten tijdens een perfect uitgevoerde behandeling.
Naast haar werkzaamheden bij ons volgt zij de HBO Opleiding Huidtherapie in Den Haag. Dit is een enorme pré want zo brengt zij veel extra kennis in ons instituut. En in het voorjaar van 2024 zal ook zij de opleiding Rimpel Reductie Therapie met goed gevolg afronden.
Anouk is in ieder geval alle zaterdagen aanwezig én enkele avonden, maar deze zijn wisselend in verband met haar schoolrooster.

Een sterk team ontstaat wanneer er onderling respect is en begrip en waardering voor elkaar én wanneer alle medewerkers de ruimte krijgen zich te ontplooien en te ontwikkelen.
Elk van ons team heeft specifieke talenten en kwaliteiten.
Bijzonder hoe zich dat uitfiltert en elk lid van het team kan doen waar zij het beste in is.
Dit stelt ons team in staat altijd de allerhoogste kwaliteit te bieden.

Huidverbeteraars

Dirk de Borst

Dirk, echtgenoot van Els, is sinds de oprichting van Alblasserwaard Schoonheidsinstituut (voorheen Els de Borst Schoonheidsspecialiste-Pedicure) intensief betrokken bij het bedrijf.
Hij neemt een groot deel van de boekhouding op zich.
Wekelijks zijn daar ettelijke uren mee gemoeid en met grote precisie verwerkt hij alle financiële gegevens.
Bij het grote onderhoud, zoals schilderwerk en bijna 2-jaarlijkse renovaties, is hij actief en (bijna) dagelijks roept het team hem te hulp wanneer pc, pinautomaat, printer of internet weigert of als er een lamp kapot is.
Meestal dus achter de schermen, maar hij verzet een berg werk.