Uw probleem:
Pigment

Hoe wij u hierbij kunnen helpen om tot een oplossing te komen

Zie onze prijslijst voor de mogelijkheden.

Wat zijn pigmentvlekken en hoe ontstaan ze?
Overmatig of storend pigment is een lastige materie met verschillende oorzaken en ze kunnen zich in verschillende lagen van de huid bevinden.
Voorbeelden van pigmentverstoringen zijn ophopingen van pigment ten gevolge van teveel blootstelling aan UV-stralen (ouderdomsvlekken). Zwangerschapsmasker ten gevolge van hormoonveranderingen en pigmentophopinkjes ten gevolge van huidbeschadigingen door bijvoorbeeld acne-littekentjes.

Wat kunnen wij doen om overmatig pigment aan te pakken?
Wanneer (nieuw ontstane) pigmentvlekken of pigmentophopingen zich bevinden in de oppervlakkige huidlagen kunnen wij ze behandelen met de juiste peelings, producten met blekende werking en onze specifieke massages.
Thuis kunt u verder werken aan de vermindering van pigment met de juiste producten. Hierin adviseren wij u graag om tot het best haalbare resultaat te komen.
Wanneer pigmentophopingen zich in de diepe huidlagen bevinden kunnen alleen laserbehandelingen oplossingen bieden.

Hoe kunnen pigmentvlekken worden voorkomen?
Te allen tijde is het van groot belang om elke dag een zonnebeschermingsfactor (SPF) te gebruiken. Hierdoor worden UV-stralen gefilterd en wordt de huid beschermd. UV-A bescherming gaat huidveroudering tegen en UV-B bescherming voorkomt verbranding.
Krabben aan acne of plekjes aan de huid kan ook diepe beschadigingen geven die genezen met pigmentvorming. Voorkomen dus!