PEDICURE

Pedicure algemeen
Onze voeten ervaren we meestal als iets vanzelfsprekends: ze dragen ons de hele dag, brengen ons waar we moeten zijn en ze zien er wel oké uit. Anders wordt het wanneer er pijnklachten ontstaan: een klein gemeen likdoorntje kan ervoor zorgen dat we totaal anders gaan lopen en het gehele lichaam verkeerd gaan belasten. Ingroeiende teennagels kunnen ook vervelende pijnklachten geven. Schimmelnagels kunnen zorgen voor een schaamtegevoel, net als dikke eeltranden en kloven. Allemaal problemen die wij als pedicure in de meeste gevallen pijnloos en efficiënt kunnen oplossen. Eenmaal per 6 weken een pedicure-behandeling kan bijdragen aan een goede gezondheid en probleemloos bewegen. En hoe fijn zijn mooi verzorgde voeten met glanzende nagels en een gladde huid!

Pedicure bij risicovoeten/gecontracteerde voetzorg
Er zijn ziektebeelden die extra risico’s aan de voeten met zich meebrengen.
Denk aan diabetes en reuma. Extra zorgvuldige preventie en gespecialiseerde voetzorg kan dan zelfs van levensbelang zijn. Wij hebben met diverse podotherapeuten in de regio contracten. Dit betekent dat u één keer per jaar naar de podotherapeut gaat waarna zij/hij u naar ons doorverwijst voor de nodige behandelingen. De door de Zorgverzekeringen vastgestelde en vergoedde behandeling betreffen meestal alleen de medisch noodzakelijke handelingen, zoals dat ene drukplek verlichten of de nagels dunner frezen om druk te verminderen. Omdat wij ervoor kiezen om toch een complete behandeling aan te bieden waardoor de veiligheid en kwaliteit van de behandeling gewaarborgd is brengen wij een eigen bijdrage in rekening die na de behandeling in de salon voldaan wordt. Dit gebeurt echter altijd in overleg met de klant. Wanneer de klant niet meegaat in onze keuze voeren wij alleen de aanbevolen medisch noodzakelijke handelingen uit.

Onze pedicure tarieven zijn indicaties: afhankelijk van de conditie van de voeten en de benodigde behandeling bepalen wij de behandelprijs.

Zie onze prijslijst voor de mogelijkheden.

Pedicure-behandelingen zijn bij Petra, Anouk en Myrthe te plannen.