Huidveroudering
(verslapping, rimpels, lijntjes, littekentjes)

Uw probleem:
Huidveroudering (verslapping, rimpels, lijntjes en littekentjes)

Hoe wij u hierbij kunnen helpen om tot een oplossing te komen:

Zie onze prijslijst voor de mogelijkheden.

Wat is intrinsieke en extrinsieke huidveroudering?
Het verouderen van de huid gaat vaak gepaard met huidverslapping, rimpels, lijntjes en verkleuringen.
De mate waarin dit gebeurt is afhankelijk van verschillende factoren.
Deels wordt huidveroudering bepaald door inwendige oftewel intrinsieke factoren, dit zijn biologisch en erfelijk bepaalde factoren. Anderzijds hebben we te maken met uitwendige oftewel extrinsieke factoren.
Met deze factoren kunnen we rekening houden. Denk aan ultraviolette stralen, voeding, stress, roken en luchtverontreiniging.

Wat gebeurt er in de huid bij het ouder worden?
Collageen en elastine, beide eiwitrijke bouwstoffen in het bindweefsel van de huid die zorgen voor stevigheid en elasticiteit, nemen af. Hierdoor wordt het volume in de huid minder en ook de rek in de huid neemt af, waardoor er rimpels kunnen ontstaan.
De huid wordt dunner en droger. De tragere doorbloeding zorgt voor minder transport in de huid en een langzamere celdeling. Dit kan zichtbaar worden door een valere huidskleur en een andere poriestructuur. Onder andere door hormonen of overmatige uv-stralen kunnen er verkleuringen optreden. De botdichtheid neemt af waardoor de huid ook uitzakt en bijvoorbeeld zorgt voor een slappere kaaklijn of diepe neuslippenplooi.

Wat is onze methode om de huid jong, sterk, gezond en fris te houden?
Wij laten de huid sporten! De huid kan heel veel zelf! Wij halen alles uit de huid wat er in zit!

Dat doen wij op een natuurlijke en duurzame manier. Namelijk met fijne en veilige peelings, bindweefselmassages en rimpelreductietherapie, ultrageluid, innovatieve lichttechnologie en micro-needling. Voor micro-needling gebruiken wij de innovatieve, unieke en absoluut veilige methode van Dermatude META-Therapie (The Facelift Alternative)

Een korte uitleg over onze methodes zodat u precies weet wat wij doen!

Peelings
Door de huid te peelen met milde en veilige peelings maken wij hem weerbaarder en sterker. De buitenste hoorncellen worden verwijderd. Hierdoor wordt de opname van werkstoffen direct vergroot. De celdeling wordt geprikkeld, waardoor deze actiever wordt. De diverse huidlagen passen zich weer beter op elkaar aan wat voor een gladder en gelijkmatiger effect van de huid zorgt. De hydratie verbetert direct en de glans wordt helderder.

Bindweefselmassage
Een goede bindweefselmassage is stevig maar zal niet pijnlijk zijn. Deze resultaten zijn te verwachten:

 • Verbetering van de algehele huidconditie
 • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekentjes
 • Krachtige stimulatie van de huiddoorbloeding
 • Het opheffen van onderhuidse verklevingen
 • Verbetering van de opname van werkstoffen
 • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
 • Bevordering van de celdeling
 • Verbetering van de huidstructuur en huidteint
 • Verbetering van de huidweerstand
 • Werkt preventief op rimpelvorming

Rimpelreductietherapie
Rimpelreductietherapie is een verdieping van de bindweefselmassage. Hierbij wordt op de vierkante centimeter gewerkt op een droge huid om rimpels en/of littekentjes te activeren en terug te brengen naar het oorspronkelijke niveau. Een verbetering van 80% is wetenschappelijk aangetoond. Deze massage is pittig en geschikt voor een huid die bindweefselmassage is gewend. Ontspanning is ook hier zeker aan de orde.
Bij de rimpelreductietherapie kunnen behalve de bovenste 10 punten deze nog worden toegevoegd:

 • Het opheffen van blokkades in de regio van de rimpels
 • Het terugbrengen van het huidvolume
 • Natuurlijk liftend effect
 • Structuurverbetering

Ultra Geluid
Ultra Geluidsgolven geven warmte en diepe trillingen waardoor de cellen in de huid zich gaan bewegen en toelaatbaarder worden voor actieve werkstoffen. Hierdoor is het mogelijk om crèmes dieper in de huid te krijgen. Ook werkt Ultra Geluid liftend, herstellend en pijn-verminderend op de huid.

Innovatieve Lichttechnologie (ELT of Beauty Angel of Collageenlamp)
Het brede spectrum van licht uit onze Beauty Angel zet óók de huid aan tot extra aanmaak van collageen en elastine. Deze therapie kan ook goed worden ingezet na ingrepen in het gezicht bijvoorbeeld na een ooglidcorrectie.
De UV-stralen zijn eruit gefilterd waardoor deze lichttherapie volkomen veilig is. Deze mooie lichttherapie zorgt tevens voor een grote portie energie en geeft elke behandeling een wellness-ervaring.

Micro-needling met Dermatude META-Therapie (The Facelift Alternative)
Tijdens de micro-needling behandeling van Dermatude maken wij micro-perforaties in de huid en brengen tegelijk werkstoffen aan. De huid herkent dit als beschadigingen en stelt direct alles in het werk om herstel te laten plaatsvinden. Ook hier betekent dit direct een toename van collageen, elastine en hyaluron. Het resultaat is een volle, stevige huid met zichtbaar minder lijntjes en rimpels en een vervaging van pigment.