KUREN: BOOTCAMP VOOR DE HUID!

Duurzame huidverbetering. U komt deze term tegenwoordig overal tegen.

In ons geval betekent dit dat wij de huid aanzetten om alles eruit te halen wat erin zit.

Vergelijk het met sporten: we hebben allemaal botten en spieren, die verdwijnen niet, maar worden wel brozer en minder volumineus. Door te sporten, vooral krachttraining, zet je druk op de botten waardoor ze sterker worden. Spieren nemen in volume toe. Dit zorgt ervoor dat je sterker en krachtiger wordt. Ook zorgt het voor een mooie toning van het lichaam.

Hetzelfde gebeurt met de huid, die raken we ook niet kwijt, maar neemt wel in kwaliteit af. Door regelmatig te kuren zetten we de huid aan tot aanmaak van méér elastine, collageen en hyaluron. Dit zorgt allemaal voor een sterke, volumineuze en gehydrateerde stevige huid.

U kunt kiezen uit kuren met Dermatude, hannah en Juliëtte Armand.

Vóór alle kuren vindt een uitgebreide intake plaats, wordt door middel van onze huidmeting de conditie van de huid bepaald en worden de juiste mogelijkheden voor u bekeken. Ook worden er foto’s gemaakt om het resultaat van de kuur te volgen.

Tijdens kuren wordt er niet geverfd, geharst of met hars wenkbrauwen gemodelleerd. Dit in verband met eventuele intensieve peelingen. Geadviseerd wordt om vooraf aan de kuur, of tussendoor een Touch Up te doen.

Aan het begin van elke nieuwe kuur ontvangt u eenmalig 50% korting op 1 geadviseerd zonbeschermingsproduct. Het is beslist noodzakelijk om gedurende de kuur een goede SPF te gebruiken. Daarna uiteraard ook om (nieuw) pigment te voorkomen.

Een kuur betekent iedere 1 à 2 weken een behandeling

Andere wensen? Overleg met de specialisten: er is veel mogelijk!

Alle kuren worden van te voren ingepland en betaald. Om het allerbeste resultaat te bereiken is het noodzakelijk dat u thuis onze geadviseerde producten gebruikt. Hoe fijn is het om samen met u een prachtig doel te behalen.

Alle mogelijkheden vindt u op onze prijslijst.