Rosacea

Uw probleem: Rosacea of couperose

Onze oplossing:

Zilver met de hannah-methode vanaf€ 60,00
Goud met de hannah-methode vanaf€ 75,00
Diamant met de hannah-methode vanaf€ 90,00
Dermatude The Face Lift Alternative vanaf€ 133,00

Vanaf prijs = Complete behandeling, exclusief modules. Deze zijn bij te boeken.

 

Welke verwachtingen heeft u van ons? Welke resultaten wilt u behalen? Wat gunt u uzelf?

Wij zijn huidcoaches. Geen tovenaars.
Van één behandeling in ons instituut en thuis niets doen kunt u geen wonderen verwachten. De beste resultaten bereiken wij samen met u! Dat betekent 1 x per 4 à 5 weken een professionele behandeling bij ons én dagelijks thuis de producten gebruiken die wij u adviseren. Net als voor uw behandeling kiest u voor uw productadvies ook voor goed, beter of best. Zo kunnen wij samen met u realistische doelen behalen en bereikt u de beste versie van uw huid!
Dit is wat wij u gunnen!
Zijn we altijd alleen maar aan het werk aan uw huid? Ja zeker, maar ontspanning is uitermate belangrijk en dat krijgt u sowieso altijd tijdens een behandeling bij ons!

Wat zijn de huidaandoeningen rosacea en couperose?
Rosacea is een aandoening op de huid die zich kenmerkt door een rode, vlekkerige uitslag. Vaak in een vlindervorm op de wangen en neus, soms ook uitbreidend naar kin en/of voorhoofd. In veel gevallen gaat de roodheid gepaard met kleine puistjes en ontstekingen.
Couperose komt veelal op hetzelfde gebied voor maar hierbij zijn alleen de bloedvaatjes zichtbaar verwijd en gaat niet gepaard met de ontstekinkjes.
Oorzaken zijn niet bekend, al lijkt couperose soms familiair te zijn aangelegd.
Rosacea lijkt zich het meest te ontwikkelen bij een leeftijd boven de 30. Bij vrouwen lijkt het soms tijdens de menopauze op te vlammen waarna het later weer kan afnemen.

Wat kunnen wij doen aan rosacea en couperose?
Omdat dit beide ook doorbloedingsproblemen in de huid zijn kunnen wij de stofwisseling in de huid stimuleren: een betere afvoer van de afvalstoffen. Dit doen we met de bindweefselmassage en doorbloedende en stimulerende crèmes.
De elasticiteit van de bloedvaatjes is verminderd. Bijvoorbeeld vitamine E werkt verstevigend op de bloedvatwanden dus maken wij gebruik van crèmes met een hoge concentratie van deze vitamine. Ook richten wij ons erop om de ontstekingen te verminderen. Wij adviseren u ook over de juiste producten voor thuis om uw huid sterk en in balans te houden. Onze ervaringen met onze behandelingen en producten zijn heel positief.
Mocht dit in heel ernstige gevallen van rosacea niet afdoende zijn, kan een crème met antibiotica worden voorgeschreven door de arts.