HUIDVERBETERING met hannah

Om een huid goed te behandelen moet je kennis hebben van de huid, de huidlagen, het functioneren van de huid en begrip hebben voor huidproblemen.
Door de deskundigheid van onze huidexperts zijn wij in staat in veel gevallen een beschadigde huid (acne, rosacea, couperose en eczeem) weer in balans te brengen.
Een behandeling start altijd met een huidmeting met onze Skin Analyser.
Deze geeft informatie over het vocht- en vetgehalte van de huid, de ph-waarde (bacteriehuishouding op de huid, vaak uit balans bij aandoeningen) en de gevoeligheid van de huid.
Een hannah behandeling is er altijd op gericht de huid intensief en diep te reinigen, te peelen, te stimuleren, te herstellen en te beschermen.
De bindweefselmassage zorgt voor een soepele, goed doorbloede, stevige en volle huid.
Onze huidexperts maken graag de vergelijking met de sportschool: wanneer je aan krachttraining doet maak je je spieren sterker en krachtiger. Bovendien geeft het een mooie shape aan het lichaam. Hetzelfde effect kan worden bereikt met een intensieve bindweefselmassage.
Elke 6 weken is gewenst. Een kuur van meerdere behandelingen in korte tijd geeft een enorme boost!

Prijzen: behandelingen hannah Huidverbetering – hannah All Inclusive

hannah XPerience bindweefselmassage   € 81,00
hannah XPerience klassieke massage   € 74,00
hannah XPress (basis/jeugd/boost)   € 61,00
hannah Acne   € 66,00
hannah Energy (met Collageenlamp)   € 64,00

BINDWEEFSELMASSAGE

Belangrijke taken van het onderhuidse bindweefsel zijn: opslag van energie, isolatie, bescherming en uitwisseling van zuurstof, voedingsstoffen en afvalstoffen.

Een goede aan- en afvoer van deze stoffen is essentieel voor een gezonde en mooie huid.

Door de huid stevig te activeren door middel van de hannah bindweefselmassage, is de huid beter in staat om voedingsstoffen op te nemen en kan er effectief gewerkt worden op:

  • Vermindering van bijvoorbeeld acne, rimpels en littekens.
  • Vitalisering van de huidstructuur en elasticiteit.
  • Stimulatie van de doorbloeding en het zuurstofgehalte in de huid, wat de huidactiviteit stimuleert en de teint verfrist.
  • Stressreductie door het opheffen van onderhuidse verklevingen.
  • Versteviging en vernieuwing van het bindweefsel (collageenopbouwende functie).
  • Bevordering van de celdeling, weerstand en volume.
  • Versteviging van de huid.

 

Al onze huidcoaches zijn intensief opgeleid om de befaamde en geoctrooieerde bindweefselmassage van hannah toe te passen. Jaarlijks volgt ons hele team de bijscholing zodat we altijd up to date, stevig en precies te werk gaan. Let’s rock your skin!