Prijslijst maart 2021:

Zilver, Goud en Diamant

We hebben Goede behandelingen: Zilver
Betere behandelingen: Goud
En de Beste behandelingen: Diamant

Welke verwachtingen heeft u van ons? Welke resultaten wilt u behalen? Wat gunt u uzelf?

Wij zijn huidcoaches. Geen tovenaars. Van één behandeling in ons instituut en thuis niets doen kunt u geen wonderen verwachten. De beste resultaten bereiken wij samen met u! Dat betekent 1 x per 4 à 5 weken een professionele behandeling bij ons én dagelijks thuis de producten gebruiken die wij u adviseren. Net als voor uw behandeling kiest u voor uw productadvies ook voor goed, beter of best. Dit is wat wij u gunnen! Zo kunnen wij samen met u realistische doelen behalen en bereikt u de beste versie van uw huid! Zijn we altijd alleen maar aan het werk aan uw huid? Ja zeker, maar ontspanning is uitermate belangrijk en dat krijgt u sowieso altijd tijdens een behandeling bij ons!

Zilver (Goed)  60,00 reinigen-peelen-stimuleren-herstellen-beschermen

Goud (Beter)  75,00 reinigen-peelen-stimuleren-herstellen-beschermen- + Bindweefselmassage (Klassieke massage mag ook)

Diamant (Best)   90,00 reinigen-peelen-stimuleren-herstellen-beschermen + Bindweefselmassage óf Rimpel Reductie Therapie + Ultra Geluid óf Beauty Angel (wij adviseren u welke mogelijkheden de mooiste en beste resultaten geven voor u)

Bovenstaande behandelingen worden uitgevoerd met de producten en technieken van hannah.

Uitleg Trans6peel: veilige intensieve peeling die de huid weerbaarder en sterker maakt. Geeft een fijner en zachter huidbeeld. Houdt de huid jong, fris, stevig en elastisch.

Uitleg Bindweefselmassage: specifieke massage om de huid te stimuleren te verstevigen. Betere doorbloeding waardoor meer transport van voedingsstoffen en opheffen blokkades. Workout voor de huid!

Uitleg Rimpel Reductie Therapie: micro-massage op de vierkante centimeter. Geschikt om specifiek op lijntjes, rimpeltjes of littekentjes te werken. Topsport! Voor wie bindweefselmassage gewend is en meer aankan.

Uitleg Ultra Geluid: door warmte en trillingen ontstaat er ruimte tussen de cellen waardoor ingrediënten uit crèmes beter en dieper worden opgenomen. Ook voor herstel van alle huidtypen. En pijnverlichting bij acne.

Uitleg Beauty Angel: veilige en zeer prettige lichtbehandeling welke energie geeft en de huid stimuleert te verstevigen en te hydrateren en pigment kan hierdoor verminderen.

Dermatude: The Facelift Alternative (micro-needling)

Gezicht € 133,00
Gezicht, hals en decolleté € 183,00
Extra module (voor rimpeltje/lijntje/fronsje/pigmentvlekje) € 30,00

Uitleg Dermatude: Tijdens de micro-needling behandeling met Dermatude worden micro-perforaties in de huid gemaakt. Tegelijk wordt een cocktail met actieve werkstoffen in de huid gesluisd die diep worden opgenomen. De huid herkent de perforaties als beschadiging en zet direct alles in het werk voor herstel. Bij dit herstelproces wordt ook direct collageen, elastine en hyaluron aangemaakt wat zorgt voor een stevige, vollere en sterke huid met minder zichtbare lijntjes en rimpels. Ook vermindert oppervlakkig pigment.

Modules Zilver, Goud en Diamant én Dermatude zijn geprijsd zonder modules. Deze kunnen bij elke behandeling worden bijgeboekt. Zo wordt elke behandeling maatwerk. Wanneer een intensieve peeling wordt uitgevoerd is uitgebreid harsen niet altijd tegelijk mogelijk. Dit is altijd in overleg met ons. (Hiervoor kunt u enkele dagen eerder of later bij ons terecht.)

Module A – Wenkbrauwen modelleren € 7,50
Module B – Harsen bovenlip € 7,50
Module C – Harsen kin € 7,50
Module D – Harsen contouren € 7,50
Module E – Verven wenkbrauwen € 7,50
Module F – Verven wimpers € 7,50
Module G – Trans6peel € 7,50
Module H – Ultra Geluid € 15,00
Module I – Beauty Angel € 15,00
Module J – Uitgebreid Make Up advies en visagie ná behandeling € 15,00

Specials Pure huidverbetering én ontspanning binnen 1 uur. Fijn om als oppepper tussendoor te doen. Een sterke aanrader is een kuur van 3, 5, 8 of 10 behandelingen eens per week: superfijn en echt resultaat! Deze skinboosters zijn zonder modules, tenzij hier benoemd.

hannah Move Your Skin (reinigen – peelen – stimuleren – bindweefselmassage) € 50,00
hannah Energy (reinigen – peelen – stimuleren – herstellen – collageenlamp) € 60,00
Juliëtte Armand Office Treatment (reinigen- peelen – serum – phytomask) € 60,00

Acne

Reinigen – peelen – dieptereiniging – masker – herstellen – beschermen € 65,00

Acnebehandeling kan uitgebreid worden met alle bovenstaande modules (Afhankelijk van uw zorgverzekeraar is –gedeeltelijke- vergoeding mogelijk)

Touch Ups Korte (tussendoor) behandelingen om uw gezicht extra te laten spreken. Hier hoort een reiniging en dagbescherming bij.

Wenkbrauwen modelleren/Bovenlip harsen/Kin harsen/Contouren harsen/Wenkbrauwen verven/Wimpers verven

Bij 1 keuzeblok € 25,00
Bij 2 keuzeblokken € 30,00
Bij 3 keuzeblokken € 35,00
Bij 4 keuzeblokken € 40,00
Bij 5 keuzeblokken € 45,00
Bij 6 keuzeblokken € 50,00

Pedicure

1e Pedicure-behandeling € 47,00
Pedicure-behandeling Large € 47,00
Pedicure-behandeling Medium € 45,00
Pedicure-behandeling Small € 40,00
Pedicure-onderdeel (afhankelijk van ernst/tijd/moeilijkheid) € 21,00 / € 31,00
Eigen bijdrage voor klanten met diabetes die een vergoeding krijgen van de ziektekostenverzekering € 15,00
Teennagels lakken (4 lagen voor optimale houdbaarheid en glans) € 20,00

Onze pedicure tarieven zijn indicaties: afhankelijk van de conditie van de voeten en de benodigde behandeling bepalen wij de behandelprijs. Bovengenoemde pedicure-behandelingen zijn bij Petra en Esmee te plannen.

Pedicure Small bij Anouk € 35,00